Cloud hosting i skyen

Cloud Computing - skyen

Meget kort fortalt adskiller Cloud Computing sig fra outsourcing, ved at man løbende kan skalere sine produkter - i teorien grænseløst og i praksis så langt at det for de fleste kunder også i praksis bliver grænseløst. Cloud Computing giver derved brugeren ekstra frihed, til at koncentrere sig om sin kerneforretning.

  • Vi har arbejdet med hosting siden 1995.
  • Vil du vide mere så sidder vi klar på telefon 72 22 45 84 - også efter aftensmaden.
  • Eller læs mere om Exchange Hosting.

Alle services kan køres i skyen, og SN Hosting specialiserer sig i at drive dem alle. Vi kører Hosted Exchange i skyen ligesom du kan få både webhoteller og virtuelle servere.

Vi har specialiseret os i disse løsninger, der retter sig særligt mod virksomheder, der ønsker høj stabilitet, skalerbarhed, service, sikkerhed og fremfor alt: frihed til at vokse frit.

En ekstra bonus er at du med vores moderne administrationssystem kan styre alle dine services i skyen fra samme enkle login og at du selv har fuld kontrol over alle services.

Få en uforpligtende snak med en konsulent på tlf. 72 22 45 84
- eller skriv til salg@snhosting.dk

Virtuel cloud hosting

En grundlæggende tanke ved at køre alt i skyen, er at alle kunder kører på de samme redundante systemer. Forskellen fra et webhotel, er at du ved virtuelle serverløsninger har præcis de ressourcer du ønsker dig - og løbende kan skalere op som du ønsker.

Indenfor virtuelle servere, skelner man mellem to forskellige typer: VPS-er (virtuelle private servere) og "bare metal".

  • AzeroCloud (SN Hosting) har specialister klar til at assistere eller helt lave flytningen af en server for dig.
  • Prøv og ring på 72 22 45 84 - vores specialister er også klar på de skæve tidspunkter.
  • Vi kan også stå for den løbende drift hvis du ønsker en managed server - læs mere om Serverhosting.

VPS

På en VPS, deler man det samme operativsystem, og får alligevel adgang til selv at styre opsætningen af parametrene for en hjemmeside og mange andre ting man ikke har adgang til fra et webhotel. Man er derudover sikret at ressourcerne altid er tilgængelige.

Bare metal

På bare metal, får man adgang til selv at installere sit eget operativsystem og sætte det op helt som man ønsker.

Få en uforpligtende snak med en konsulent på tlf. 72 22 45 84
- eller skriv til salg@snhosting.dk

Co-Location

Selvom co-location ikke dækker over cloud computing, kan det ofte være det første skridt til at komme ud i skyen. AzeroCloud (SN Hosting) har egne racks i topprofessionelle datacentre flere steder i landet og kan hjælpe dig nemt videre, hvis du ønsker bedre beskyttelse mod strømnedbrud, hurtigere internetlinjer etc.

  • Din egen server, placeret i topsikret datacenter.
  • Fuld fysisk adgang til serveren, når du vil.
  • Opbyg din serverpark som du vil.

I får naturligvis selv adgang, og kan så eventuelt vælge gradvist at flytte ud i skyen eller lade AzeroCloud (SN Hosting) drive maskinerne. I får naturligvis også selv adgangskort og har 24/7 adgang hvis I fortsat selv ønsker at drive maskinerne.

Få en uforpligtende snak med en konsulent på tlf. 72 22 45 84
- eller skriv til salg@snhosting.dk


Indlæser ..