Om SN Hosting

Vision

Vores vision er at automatisere og forenkle online service ydelser, for derved at opnå det højeste serviceniveau samt den bedste tilgængelighed.

 

Mission

Missionen fuldføres ved hurtigt og effektivt at udvikle enkle løsninger til komplicerede ydelser, baseret på Azeros erfarne medarbejderstab, der samtidig sikrer stabil og sikker drift.

 

Historik og ejerkreds

SN Hosting startede oprindeligt som en del af Struer Net A/S, der siden 1996 har tilbudt forskellige skalerede internet og hostingydelser. I 2003 begyndte virksomheden at tilbyde bredbånd i Midt- og Vestjylland.

I 2007 blev SN Hosting webhotel og mail aktiviteterne købt ud af Struer Net A/S af hostingubyderen Azero A/S, der siden har stået for alle aktiviteter i SN Hosting.

 

Kort om Azero A/S

Azero A/S er en hostingudbyder specialiseret i drift af Cloud, server, webhotel, DNS og mail løsninger. Virksomheden blev etableret i år 2000, hvor fokus på salg af domæner, webhotel og e-mail var dagsorden. Sidenhen har virksomheden vokset sig til et af landets større webhotel udbydere, med fokus på høj service, domæne administration og teknisk specialiserede webhotel løsninger.

Læs mere på Azero.dk.


Indlæser ..