Nyt Firmanavn

Nyhed

Azero og SN Hosting har i mange år været samme koncern, og de er fra 1. januar 2018 samlet i samme selskab som fremover hedder AzeroCloud. Medarbejdere, servere, datacentre etc. har allerede i mange år været fælles, så det har ingen praktisk betydning, udover navneskift og nye informationer på vores faktura, hjemmesider mv.

Indbetalinger

Faktureringsmæssigt, vil alle betalingsservice aftaler fortsætte uændret, så bruger du betalingsservice vil du ikke bemærke anden forskel end firmanavnet AzeroCloud.

Betaler du via FI-kort (+71) så vær opmærksom på at der er et nyt FI-nummer du skal bruge. Så brug altid det nye FI-nummer, som står på den næste faktura du modtager fra os.

Betaler du via direkte bankoverførsel, så skal du bruge det nye reg. og kontonummer som du finder på vores kontaktside på vores hjemmeside.

Da AzeroCloud juridisk set er et nyt selskab, så vil du muligvis bemærke at online kontoudtoget fremover stadig viser dine abonnementer samt fakturaer, men ikke åbenstående poster fra før d. 01-01-2018. Hvis der er brug for et overblik over tidligere åbenstående poster bedes man kontakte os.

Hjemmeside

Hjemmesiderne for Azero og SN Hosting fortsætter i en periode endnu med de eksisterende hjemmeside layout, hvorefter de vil blive samlet på en ny frisk hjemmeside med et nyt tilkoblet ordresystem, der gør administration af dine services lettere. Alt dette vil vi naturligvis informere mere om når det bliver aktuelt.

 

 Om SN Hosting

Vision

Vores vision er at automatisere og forenkle online service ydelser, for derved at opnå det højeste serviceniveau samt den bedste tilgængelighed.

 

Mission

Missionen fuldføres ved hurtigt og effektivt at udvikle enkle løsninger til komplicerede ydelser, baseret på Azeros erfarne medarbejderstab, der samtidig sikrer stabil og sikker drift.

 

Historik og ejerkreds

SN Hosting startede oprindeligt som en del af Struer Net A/S, der siden 1996 har tilbudt forskellige skalerede internet og hostingydelser. I 2003 begyndte virksomheden at tilbyde bredbånd i Midt- og Vestjylland.

I 2007 blev SN Hosting webhotel og mail aktiviteterne købt ud af Struer Net A/S af hostingubyderen Azero A/S, der siden har stået for alle aktiviteter i SN Hosting.

1. juli 2017 erhvervede Certiqa Holding ApS aktiviteterne fra Azero og SN Hosting, disse videreføres i et nyetableret selskab under navnet AzeroCloud ApS.

 

Kort om AzeroCloud ApS

AzeroCloud ApS er en hostingudbyder specialiseret i drift af Cloud, server, webhotel, DNS og mail løsninger. Vi har drevet hosting siden år 2000, hvor fokus på salg af domæner, webhotel og e-mail var dagsorden. Sidenhen har virksomheden vokset sig til et af landets større webhotel udbydere, med fokus på høj service, domæne administration og teknisk specialiserede webhotel løsninger.

Læs mere på Azero.dk.


Indlæser ..