Kan jeg pege hjem på min egen server?

Ja, så skal du blot bestille en IP-pegning kan du pege den på hvilken som helst IP-nummer du ønsker.

Når jeg bestiller et pegedomæne, peges både webdelen og mailen så?

Ja, alt bliver peget over på det IP-nummer, der angives ved bestillingen.

Jeg vil gerne pege på min egen server, men have at AzeroCloud (SN Hosting) hoster min mail?

Så skal du blot bestille en IP-pegning med tilknyttet mailhotel - Vælg den løsning der har det antal af e-mail konti du skal bruge.

Kan jeg bestille et pegedomæne der peger på en anden website?

Ja, så skal du blot bestille et HTTP-pegedomæne, samt angive hvilken http-adresse der skal peges på.

Kan jeg også også pege på en bestemt webside i en mappe?

Ja, det kan du, så skal du bestille et HTTP-pegedomæne og husk at opgive hele stien - f.eks. (http://domænenavnet/mappenavn/sidens_navn.htm).

Bruger AzeroCloud ApS (SN Hosting) "Frame forward" eller "Standard forward"?

Alle vores pegedomæner opsættes som "Frame forward" - Du kan selv som kunde ændre det.

Hvad er forskellen på henholdvis AzeroCloud ApS (SN Hosting) "Frame forward" og "Standard forward"?

Den bedste måde at forklare det på, er nedenstående eksempler:

Se hvordan en HTTP pegning (standard pegning) fungerer:
Klik på http://www.struernet.dk og læg mærke til at der øjeblikkeligt ændres URL til http://struer.net

Se hvordan en HTTP pegning (frameforward pegning) fungerer:
Klik på http://www.struer-net.dk og læg mærke til at URL'en ikke ændres som ved standardpegning.

Vi opsætter HTTP pegninger som frameforward pegning - Som kunde kan du selv ændre frameforward pegningen til en standard pegning.

Er et pegedomæne hos AzeroCloud ApS (SN Hosting) med åben DNS?

Ja, alle vores pegedomæner er med åben DNS (Domain Name System) - Det betyder at du selv kan ændre i pegning via vores webinterface.