Vi har lavet en række "trin-for-trin" forklaringer som giver svar på de fleste spørgsmål og sikrer, at du hurtigt kan komme i gang - Se venligst under Support.

Kan jeg opgradere til et større webhotel og hvad koster det?

Du kan altid opgradere dit webhotel, efterhånden som dit behov vokser - Selve opgraderingen koster ikke noget, og du skal kun betale den nye månedsleje.

Kan jeg jeg også nedgradere mit webhotel?

Ja, nedgraderingen koster ikke noget, du skal kun betale den nye månedsleje.

Hvordan op/nedgraderer jeg mit webhotel?

Benyt venligst vores kontaktformular, for at ændre dit webhotel.

Hvilke mapper ligger på websitet og hvad bruges de til?

Når dit webhotel er oprettet, vil du modtage en e-mail med instrukser om hvad de enkelte mapper på dit webhotel skal bruges til.

Har jeg mulighed for at læse statistikker over de besøgende på mit website?

Der er gratis statistik på både Unix og NT webhotellerne. Du vil modtage en teknikmail fra os, med flere informationer herom.

Kan jeg programmere i PHP på Unix webhotellerne?

Du kan bruge PHP både på Unix og NT webhoteller.

Kan jeg bruge PHP til at uploade til min side?

Ja, blot skal du huske at bruge funktionen move_uploaded_file() i stedet for copy() og unlink().

Kan jeg programmere i ASP på Windows NT webhotellerne?

Vores Windows hoteller understøtter ASP, ASP.NET og PHP - du kan se mere information om dette på adressen http://dit-domaenenavn.tld/serverinfo/.

Hvilken mailkomponent anvendes på webhotellerne?

På Windows hotellerner er der installeret w3 JMail v4.3.
På Unix hotellerne, anvendes mail() funktionen i PHP.

MySQL - Kan jeg uploade en eksisterende database?

Ja, dette kan gøres via. phpMyAdmin - et webinterface som du anvender til administration af din MySQL database. Mere information herom, vil fremgå af den teknikmail vi sender til dig.

Kan jeg anvende en almindelig MySQL klient til at administrere min database?

Af sikkerhedsmæssige årsager, er der begrænset adgang til administration af MySQL på vores servere, hvorfor phpMyAdmin - en browser baseret klient, skal anvendes.

I særlige tilfælde, kan vi dog åbne op for muligheden for at anvende en ekstern MySQL klient til administration af din database - dette kræver vi tilføjer din IP adresse til vores firewall - kontakt venligst vores support afdeling for mere information.

Hvordan administrerer jeg min MySQL database?

Dette gøres vis phpMyAdmin - Mere information herom, vil fremgå af den teknikmail vi sender til dig.

SSL - Er der mulighed for at få installere certifikater på et webhotel (SSL)?

Tag venligst kontakt til vores supportafdeling - Benyt vores supportformular.